آریو پرواز

اطلاعات ویزا


درخواست پذیرش ویزای ژاپن:
روزهای یکشنبه الی پنجشنبه (صبحها از ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰)
• این سفارت به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی پذیرد و هیچ گونه مسؤلیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد.
• تمامی مدارک درخواست ویزا، باید به صورت اصل در روز و ساعات تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل داده شود. مدارک درخواست ویزا به صورت فاکس و یا ایمیل و یا غیره قابل قبول نمی باشد به جز مواردی که به دلایل انسانی صرف نظر کردن از ...
ویزای توریستی روسیه
ویزای توریستی روسیه برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه 2 هفته پس از صدور است و متقاضی می‌تواند به مدت 14 روز در روسیه اقامت داشته باشد. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود.
توجه: در مورد روادید تجاری، مقررات متفاوت خواهد بود؛ در این شرایط حضور متقاضی الزامی است.
اولین مرحله برای ...
ويزاهاي چين به انوع زیر تقسيم ميشوند:
1.    ويزاي توريستي (  L)  
2.    ويزاي  تجاري ( F)
3.    ويزاي دانشجويي (  X)
4.    ويزاي  كار (  Z )
5.    ويزاي خدمه (  C)
6.    ويزاي روزنامه نگاري (J-1، J-2 )
7.    ويزاي ترانزيت (G )
8.    اقامت دائم  (ويزاي ...
ویزای برزیل
افراد به قصد سفر گردشی و بازدید کشور برزیلمی‌توانند درخواست ویزای توریستی برزیل نمایند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
روادید توریستی برزیل از طریق سفارت جمهوری فدراتیو برزیل در تهران به صورت سه ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور برزیل وجود ندارد. جهت تقاضای روادید برزیل، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد؛ نماینده یا وکیل متقاضی ...
1 2 3 4 5  ... 

عضویت در خبرنامه

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید