آریو پرواز

اطلاعات ویزا

ویزای توریستی آمریکا
اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود ...
ویزای توریستی آفریقای جنوبیویزای توریستی آفریقای جنوبی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ...
ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم ...
ویزای توریستی انگلستانویزای توریستی کشور انگلستان به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند. اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیلفرم تقاضای روادید است. فرم تقاضای ویزای انگلستان را لازم است که به صورت آنلاین ...
ویزای توریستی اندونزیویزای توریستی اندونزی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ...
انواع ویزای آلمان• ویزای توریستی • ویزای تحصیلی – دانشجویی• ویزای تجاریقوانین ویزای آلمانتذکر مهم در مورد تغییر در روند درخواست ویزا برای افراد غیر ایرانی:از تاریخ 3 شهریور ماه 1393 همه متقاضیان ویزا که تابعیت غیر ایرانی دارند، باید جهت ارایه تقاضای ویزای خود، ...
ویزای توریستی استرالیامدارک مورد نیاز جهت اخـذ ویــزای استـرالیـا:1. فرمهای پرشده فارسی (4 برگ)2. اصل پاسپورت ( امضاء شده ) با 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به استرالیا به همراه فتوکپی آن3. دو قطعه عکس رنگی جدید4. فتوکپی از ویزاهای گذشته علی الخصوص ویزاهای اروپا،انگلستان و آمریکا5. ووچر ...
ویزای توریستی اسپانیا
ویزای توریستی اسپانیا شامل افرادی می‌شود که قصد اقامت کوتاه مدت در اسپانیا به منظور تفریح و بازدید داشته باشند؛ ویزای توریستی اسپانیا برای دو هفته تا سه ماه صادر می‌شود و به مسافر اجازه ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.جهت ...
1 2 3