آریو پرواز

اطلاعات ویزا

ویزای توریستی کشور اتریش
اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور ...
ویزای توریستی هند
ویزای توریستی هندوستان به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور هندوستان یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد. روادید توریستی هند از طریق سفارت هندوستان ...
چگونگی اخذ ویزای آذربایجان برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید آذربایجان
ویزای توریستی آذربایجانمدارک لازم برای ویزای آذربایجان• اصل پاسپورت• ۱ قطعه عکس رنگی زمینه سفیدانواع ویزای آذربایجان• ترانزیت یک بار ورود• ترانزیت دو بار ورود• توریستی با ...
چگونگی اخذ ویزای امارات برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید امارات
ویزای توریستی امارات بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی امارات توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌شود و سفارت امارات متحده عربی روادید توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی ...
ویزای توریستی مالزینام ویزای توریستی مالزی در زبان انگلیسی : Malaysian Tourist Visaهمان طور که از نام این ویزا پیداست، این ویزا مختص کسانی می باشد که قصد سفر توریستی و تفریحی به کشور مالزی را دارند، طبق قوانین و توافق های دولت ایران و دولت مالزی، کلیه ایرانیانی که قصد سفر توریستی ...
چگونگی اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و غیر ایرانی
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایران    مرحله اول) تکمیل فرم شماره یک:    .(مشخصات شخص دعوت کننده (میزبان) + اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده (میزبان) + کد ملی شخص دعوت کننده (میزبان    ...
چگونگی اخذ ویزای تایلند برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید تایلند
 
مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند    یک برگ فرم ویزا که باید به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.    اصل گذرنامه (باید حداقل شش ماه از اعتبار ...
چگونگی اخذ ویزای ترکیه برای ایرانیان /  شرایط اخذ ویزای ترکیه
اقامت توریستی 90 روزه - 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزاویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) ...
1 2 3