آریو پرواز

اطلاعات ویزا

ویزای توریستی مالزی
نام ویزای توریستی مالزی در زبان انگلیسی : Malaysian Tourist Visa
همان طور که از نام این ویزا پیداست، این ویزا مختص کسانی می باشد که قصد سفر توریستی و تفریحی به کشور مالزی را دارند، طبق قوانین و توافق های دولت ایران و دولت مالزی، کلیه ایرانیانی که قصد سفر توریستی به کشور مالزی را دارند، می توانند بدون گرفتن ویزا یک بلیط 2 طرفه از ایران به مالزی و از مالزی به ایران تهیه کنند و به مالزی سفر کنند.
بعد از ورود به فرودگاه ...
چگونگی اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و غیر ایرانی
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایران
    مرحله اول) تکمیل فرم شماره یک:
    .(مشخصات شخص دعوت کننده (میزبان) + اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده (میزبان) + کد ملی شخص دعوت کننده (میزبان
    مرحله دوم) تکمیل فرم شماره دو:
    .(مشخصات شخص دعوت شونده (میهمان) + اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده (میهمان
    ...
چگونگی اخذ ویزای تایلند برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید تایلند
 
مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند
    یک برگ فرم ویزا که باید به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.
    اصل گذرنامه (باید حداقل شش ماه از اعتبار گذرنامه باقی مانده باشد.)
    یک قطعه عکس 4x6 تمام رخ با زمینه سفید و کاملا شبیه به چهره ی فعلی متقاضی ویزای کشور تایلند باشد.
    ...
چگونگی اخذ ویزای ترکیه برای ایرانیان /  شرایط اخذ ویزای ترکیه
اقامت توریستی 90 روزه - 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزا
ویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) و مسافران می توانند به مدت 3 ماه بدون هیچ گونه مشکلی در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است با این نوع ویزا شما اجازه هیچ کاری مثل خرید و فروش، تحصیل ...
... 6 

عضویت در خبرنامه

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید