آریو پرواز

ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای توریستی کانادا

توریست از نظر کشور کانادا:

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند.

این سفر می تواند به هدف انجام یکی از 3 مورد زیر باشد:
• تعطیلات
• دیدار خانواده
• انجام بیزینس

پیش نیازهای ویزای کانادا

برای دیدن کانادا باید:

  • پاسپورت معتبر داشته باشید
    • شرایط سلامتی خوبی داشته باشید
    • افسر مهاجرت را متقاعد نمایید که به کشور خود باز می گردید مانند علایقی همچون کار، خانواده، دارایی و …
    • پول کافی برای سفر خود دارید

همچنین ممکن است موارد زیر از شما درخواست شود:

  • آزمایشات پزشکی
    • دعوتنامه از شخصی که در کانادا زندگی می‌کند.
    مدت زمانیکه برای صدور این نوع ویزا برای ایرانیان اعلام شده حداقل 133 روز می‌باشد.
    • 180 دلار هزینه انگشت نگاری درصورت اقدام کل اعضای یک خانواده
    • هزینه انجام اثر انگشت و عکس 85 دلار می باشد. لازم به ذکر است که از 11 دسامبر تمامی پرونده هایی که فرستاده می‌شوند شامل انجام این کار می‌شوند.

مدارک لازم برای ویزای کانادا

  • پاسپورت معتبر
    • انجام انگشت نگاری
    • مدارک تمکن مالی
    • پر کردن فرمهای مربوطه
    • پرداخت هزینه های قانونی
    • هرگونه مدرک دیگری که توسط افسر پرونده درخواست شود

ویزای تحصیلی کانادا

بیش از 130000 دانشجو هرساله برای تحصیل و تعداد بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی و فرانسه به کانادا می آیند. برای تحصیل در کانادا، در بیشتر مواقع شما نیازمند اجازه ی تحصیل یا ویزای اقامت موقت می باشید، اگرچه همه نیازمند این مدارک نیستند. اگر شما قصد دارید که در استان کبک تحصیل کنید، باید قبل از این که مجوز تحصیل قابل صدور باشد، یک Application for Acceptance Certificate (CAQ) یا درخواست گواهی پذیرش را فراهم کنید.

شرایط تحصیل در کانادا:

  • شما باید از یک مدرسه، کالج، دانشگاه یا دیگر موسسات آموزشی در کانادا پذیرش گرفته باشید. 
    • باید ثابت کنید که پول کافی برای پرداخت شهریه، مخارج زندگی و هزینه های مراجعت به کشور خودتان را دارید.
    • شما باید در سلامت کامل بوده و سابقه ی ارتکاب جرم نداشته باشید.
    • باید در مصاحبه با افسر مهاجرت او را قانع کنید که بعد از پایان تحصیلات به کشورتان مراجعت خواهید کرد.

موارد منع صدور جواز تحصیل:

در برخی موارد، به شما مجوز تحصیل در کانادا داده نخواهد شد.
• در صورتی که شما قصد داشته باشید که در دوره تحصیلی یا برنامه ی کوتاه مدت 6 ماه یا کمتر شرکت کنید
• اگر از اعضای خانواده یا پرسنل یک نماینده خارجی در کانادا باشید
• اگر شما عضو نیروهای مسلح تحت نظارت نیروهای قانونی باشید
• بچه های خردسال والدینی که مجوز کار یا تحصیل دارند یا والدینی که پناهنده هستند یا درخواست پناهندگی دارند
شرایط کار برای دانشجویان بین المللی در کانادا.
امکان کار در کانادا برای کسانی که در حال تحصیل در کانادا هستند وجود دارد و فرصت های شغلی در داخل و خارج محیط دانشگاه موجود است.
• در داخل محیط دانشگاه در شرایطی که اجازه ی کار وجود ندارد
• در بیرون از محیط دانشگاه وقتی که اجازه ی کار هست
• شرکت در برنامه های تعاونی و گذراندن دوره های انترنی با مجوز کار
• کار با مجوز تحصیلی بعد از فارغ التحصیلی

داخل محیط دانشگاه بدون اجازه ی کار

اگر یک دانشجوی تمام وقت در یک موسسه ی بالاتر از متوسطه (در اینجا منظور از post-Secondary institution موسسات آموزش عالی است که بالاتر از سطح متوسطه هستند. مترجم) دولتی ، یا خصوصی دارای شرایط لازم، یا یک موسسه ی خصوصی کانادایی که از طرف قانون ایالتی اجازه ی اعطای مدرک تحصیلی دارد، هستید میتوانید بدون مجوز کار در داخل موسسه ای که در آن تحصیل می کنید ، کار کنید. شما احتیاج به یک ویزای تحصیلی معتبر خواهید داشت تا قادر به کار در داخل دانشگاه باشید.

خارج از دانشگاه با مجوز کار

برنامه ی مجوز کار خارج از دانشگاه The Off-Campus Work Permit Program به دانشجویان خارجی اجازه می دهد که در حین تحصیل بیرون از دانشگاه کار کنند. برای واجد شرایط این برنامه بودن، شما باید دانشجوی تمام وقت ثبت نام شده در یک موسسه ی آموزش عالی، که به صورت مشارکتی و غیرانتفاعی اداره میشود یا در یک دوره ی آموزشی تصویب شده در یک موسسه ی خصوصی و قانونی، باشید.
موسسات آموزشی بالاتر از متوسطه غیرانتفاعی و مشارکتی:
برای دیدن لیستی از مدارس و موسسات هیئت امنایی در "برنامه ی مجوز کار" بخش مجوز کار خارج از دانشگاه را ببینید برای کار خارج از دانشگاه، شما باید مجوز کار درخواست کنید. مجوز کار اجازه می دهد تا هر هفته 20 ساعت در زمان کلاس های منظم دانشگاهی و به صورت تمام وقت در زمان تعطیلاتِ از قبل اعلام شده (به عنوان مثال، تعطیلات زمستانی و تابستانی و وقفه ی بهار) کار کنید.

برنامه های تعاونی و انترنی با مجوز کار

برای برخی از برنامه های دانشگاهی، تجربه ی کاری بخشی از برنامه ی آموزشی است. دانشجویان خارجی که تمایل دارند در یک برنامه ی تعاونی یا انترنی شرکت کنند باید در کنار مجوز تحصیلی درخواست مجوز کار نیز کنند.
شرایط گرفتن مجوز کار موارد زیر می باشد:
• شما باید مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید.
• شغل مورد نظر شما باید بخش ضروری دوره ی تحصیلی شما در کانادا باشد
• شغل شما باید بخشی از برنامه ی دانشگاهی شما باشد، و توسط یک نامه از طرف مقام دانشگاهی مسوول گواهی شود
• شغل تعاونی یا انترنی شما نمی تواند بیشتر از 50% کل برنامه زمانی تحصیلی شما باشد

کار بعد از فارغ التحصیلی با اجازه ی کار

به محض فارغ التحصیلی، دانشجویان بین المللی تشویق می شوند که در کانادا تجربه ی کار کسب کنند. برنامه ی مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی به دانشجویانی که از یک موسسه ی بالاتر از متوسطه غیرانتفاعی کانادایی به تازگی فارغ التحصیل می شوند اجازه می دهد که تجربه ی کاری ارزشمندی در کانادا کسب کنند.
مجوز کار تحت "برنامه ی مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی" the Post-Graduation Work Permit Program نمی تواند بیشتر از طول برنامه ی تحصیلی دانشجو معتبر باشد. برای مثال، اگر شما بعد از یک دوره ی تحصیلی چهارساله مدرک بگیرید و فارغ التحصیل شوید، می توانید مجوز کار سه ساله با رعایت ضوابط دریافت کنید. اگر از یک دوره ی آموزشی هشت ماهه فارغ التحصیل شوید، شما نمیتوانید مجوز کاری که بیشتر از 8 ماهه معتبر است دریافت کنید.

برای کسب مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی، شما باید شرایط زیر را دارا باشید:

  • باید به صورت تمام وقت در کانادا تحصیل کرده باشید (ترم آخر میتواند نیمه وقت باشد) و حداقل دوره ی تحصیلی که باید گذرانده باشید هشت ماه است.
    • به علاوه، شما باید از یک موسسه ی آموزش عالی دولتی، یا خصوصی دارای شرایط لازم، یا یک موسسه ی خصوصی کانادایی که از طرف قانون ایالتی اجازه ی اعطای مدرک تحصیلی دارد، فارغ التحصیل شده باشید
    • شما باید ظرف نود روز از کامل شدن دوره ی تحصیلی تان، درخواست مجوز تحصیلی کنید
    • در هنگام درخواست مجوز کار باید مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید

هر ساله، بیش از 150،000 کارگر و کارمند خارجی وارد کانادا میشوند تا به کارهایی گمارده شوند که در کانادا با کمبود نیروی کار مواجه است، یا برای آنکه به عنوان پرستار سر خانه مشغول به کار شوند.
برای بیشتر کارهای موقت در کانادا احتیاج به مجوز کار می باشد. اگر قصد کار در استان کبک دارید، قبل از اینکه محوز کار بتواند صادر شود بایستی گواهی پذیرش کبک صادر شود.
در بیشتر مواقع، از خارج از کانادا بایستی برای مجوز کار اقدام کرد. در بعضی از مواقع نیز میتوانید از داخل کانادا یا در زمان ورود به کانادا اقدام نمایید. در هر صورت شرایط تقریبا مشابه می باشد.

شرایط اقدام از خارج از کانادا

برای اقدام از خارج از کانادا، مدارک زیر لازم است:
• یک پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی
• درخواست نامه تکمیل شده
• تاییدیه کتبی از "اداره منابع انسانی و توسعه مهارت های کانادا" (HRSDC) که بر اساس آن کارفرما بتواند کارگر یا کارمند خارجی را برای کار استخدام نماید. این تاییدیه Positive Labour Market Opinion نامیده میشود. در بعضی شرایط به این تاییدیه نیازی نیست.
همچنین باید کارهای زیر را انجام دهید:
• افسر ویزا را متقاعد نمایید که در پایان کار و قبل از انقضای اعتبار مجوز کار کانادا را ترک می کنید.
• نشان دهید که وجه نقد کافی در زمان اقامت برای امرار معاش خود و خانواده ی خود دارید.
• اثبات کنید که سوء سابقه ندارید و به قانون احترام می گذارید.
• نشان دهید که خطری برای امنیت کانادا ندارید.
• ثابت کنید که در سلامت کامل هستید.

شرایط اقدام از داخل کانادا

در صورتی می توانید برای مجوز کار از داخل کانادا اقدام کنید که :
• مجوز کار یا تحصیل داشته باشید، یا همسر یا والدین شما ویزای کار یا تحصیل داشته باشند.
• برای کار مشخصی مجوز کار داشته باشد و بخواهید برای کار دیگری درخواست مجوز کنید.
• مجوز اقامت موقت (TRP) با اعتبار 6 ماه یا بیشتر داشته باشید.
• به دلیل اقدام برای اقامت کانادا از داخل کانادا، هم اکنون در کانادا زندگی می کنید. البته قبل از آنکه بتوانید برای ویزای کار افدام کنید باید پرونده اقامت دائم شما به مرحله خاصی رسیده باشد.
در ضمن مدارک زیر را باید داشته باشید:
• یک پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی
• درخواست نامه تکمیل شده
• تاییدیه کتبی از "اداره منابع انسانی و توسعه مهارت های کانادا" (HRSDC) که بر اساس آن کارفرما بتواند کارگر یا کارمند خارجی را برای کار استخدام نماید. این تاییدیه Positive Labour Market Opinion نامیده می شود. در بعضی شرایط به این تاییدیه نیازی نیست.
• در بیشتر موارد گرفتن این تاییدیه بر عهده کارفرما می باشد.
• در بعضی موارد هم نیازی به این تاییدیه نمی باشد.
همچنین باید کارهای زیر را انجام دهید:
• افسر ویزا را متقاعد نمایید که در پایان کار و قبل از انقضای اعتبار مجوز کار کانادا را ترک می کنید.
• نشان دهید که وجه نقد کافی در زمان اقامت برای امرار معاش خود و خانواده تان دارید.
• اثبات کنید که سوء سابقه ندارید و به قانون احترام می گذارید.
• نشان دهید که خطری برای امنیت کانادا ندارید.
• ثابت کنید که در سلامت کامل هستید.

شرایط اقدام در زمان ورود به کانادا

شما می توانید برای مجوز کار در زمان ورود به کانادا اقدام نمایید، ولی تنها در صورتی که شرایط زیر وجود داشته باشد:
• از ویزای دیدار معاف باشید و بیوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید
• کار شما احتیاجی به تاییدیه از اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا نداشته باشد
• یا این تاییدیه را داشته باشید.
توجه: اگر کار شما نیاز به تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه مهارت های کانادا داشته باشد، در صورتی می توانید در زمان ورود برای مجوز کار اقدام کنید که این تاییدیه قبل از ورود به کانادا صادر شده باشد ( به استثنای پرستاران سرخانه و کشاورزان فصلی).

دسته های خاص

بعضی از کارها شرایط خاص خود را دارند و ممکن است نیاز به مجوز کار نداشته باشند، یا اینکه مجوزشان سریعتر صادر شود. در بعضی موارد کشور مبدا می تواند موثر باشد.
• پرستارهای سرخانه
• مدیران و تجار
پرستارهای سرخانه
پرستارهای سرخانه افرادی هستند که برای مراقبت از کودکان، افراد پیر و معلولین در محل زندگی آنان و بدون نیاز به سرپرست واجد شرایط می باشند. پرستارهای سرخانه بایستی در خانه شخصی که محل کارشان هست زندگی کنند.
مراحل کار بایستی از طرف هم کارفرما و هم کارمند (پرستار سرخانه) انجام شود.
برای واجد شرایط بودن برای برنامه پرستار سرخانه باید مدارک و مشخصات زیر را داشته باشید:
• یک تاییدیه از طرف اداره منابع انسانی (LMO) از یک کارفرما در کانادا
• یک توافقنامه کاری امضا شده مابین شما و کارفرمای آینده شما
• تکمیل دیپلم دبیرستان و یا معادل آن
• حداقل 6 ماه آموزش یا حداقل 1 سال کار تمام وقت با حقوق به عنوان پرستار یا در یک رشته مرتبط ( شامل 6 ماه با یک کارفرما) در 3 سال گذشته
• آشنایی خوب به زبان انگلیسی یا فرانسه
• یک مجوز کار قبل از ورود به کانادا

مدیران و تجار

این مدیران و تجار افرادی هستند که تحت قراردادهای تجارت آزاد زیر به کانادا می آیند:
• توافقنامه تجارت آزاد امریکای شمالی (NAFTA)
• سایر توافقنامه های تجارت آزاد
• موافقتنامه عمومی تجارت خدمات (GATS)
افراد تحت توافقنامه های فوق، برای انجام رساندن تجارت یا سرمایه گذاری خود، بسیار سریعتر و ساده تر وارد کانادا شوند. این افراد ممکن است نیازی هم به تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا (HRSDC)نداشته باشند.
مهم: دیدار کننده تجاری (Business Visitor) یک دسته جداگانه است که شرایط خاص خود را دارد و مجوز کاری لازم ندارند.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای کانادا با ما تماس بگیرید. 24 34 54 88 - 021

عضویت در خبرنامه

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید